Home

We bieden een website/webshop aan de scherpste prijs. Met een formule dat het beste bij u & uw bedrijf past.
Daarbij krijg je niet alleen een mooi design. Ook een goede SEO ondersteuning. Want zeg nu eens zelf. Wat ben je nu met een website/webshop dat niet vindbaar is?
De volgende troeven haal je in huis als je met ons in zee gaat.

Responsive

Een website dat zich aanpast aan ieder toestel. Zowel Pc, Tablet als Smartphone

SEO Ready

Goede vindbaarheid in Google & andere zoekmachines. Ook keuze uit een campagne.

Page Builder

Een CMS systeem dat gemakkelijk zelf te beheren is. Goed aanpasbaar.

24/7 Support

We bieden daarin tegen een 24/7 email support aan & een 99% uptime garantie.

Iedere website is uniek. Iedereen kan websites maken. Maar waar het nu echt om draait is hoe je die website opbouwt! Denk aan SEO, optimalisatie voor Google en andere zoekmachines, makkelijk te gebruiken door uw klanten, snel geladen, up to date. Ons Webdesign bied dit alles! En er is nog meer! Want door de jarenlange ervaring en kennis kunnen we u perfect helpen bij een top website, van het ontwerp tot aan de mogelijkheden op de website. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief, een actie gekoppeld aan facebook en twitter, maar ook het automatisch plaatsen van nieuwsberichten op je social media. Ook daar helpen we u bij.

Op zoek naar WebDesign Professionals? Werk Met Ons!

Steeds meer bedrijven en organisaties zijn te vinden op internet. Een verstandige zet, want een groot aantal mensen raadpleegt internet als belangrijke bron van informatie. Op internet vindt u uw potentiële klanten: Of u nu iets wil verkopen, meer leden wil werven of geïnteresseerden wil informeren.

Wenst u een eigen website voor uw bedrijf of vereniging ? Of wenst u een website voor een evenement dat u organiseert ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ik ontwerp uw website tegen een eerlijke prijs. Een eenvoudige website met een heel duidelijke structuur en een overzichtelijke navigatie. Een website waarop de bezoeker onmiddellijk vindt waarnaar hij op zoek is.

Hosting

Om uw site online te zetten moet u een abonnement nemen bij een hostingfirma. Voor de hosting werk ik samen met ONE.COM. Voor meer informatie over de prijzen klik hier!

Nog vragen ? Of meer informatie nodig ?

Webdesign prijs

Waarom zou u 2000 euro of meer betalen voor een website, als u er al 1 kan hebben voor 850 euro? Hebt u er misschien al vaker over gedacht om een eigen website te laten ontwerpen ? Het enige wat u tegenhield was waarschijnlijk de prijs.

Een eigen website hoeft echter helemaal geen stukken van mensen te kosten! Ik ontwerp uw website tegen een eerlijke vooraf afgesproken prijs. Dus helemaal geen verrassingen achteraf!

Gedurende 3 maanden heeft u tevens ook recht op gratis onderhoud van uw website. Na deze periode kan dit tegen een uiterst voordelig tarief. Doordat ik geen huisbezoeken doe, kan ik de prijs laaghouden. Alles wordt via mail of eventueel telefoon afgesproken. Dit bespaart ons onnodige reistijden en natuurlijk ook geld!


Website laten makenin WordPress
Website laten maken met CMS systeem? WordPress laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren.U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken.  Professionele website/webshop laten maken? Wij ontwerpen complete professionele websites vanaf € 850.Webshops vanaf € 1250. Meer info: 0495/21 45 83.

Contacteer ons en heeft u branche door, wij doorzoeken onze enorme inventaris van tienduizenden high-DA-sites in zowat elke niche. Kies homepages uit of pagina’s waar u een link wil hebben. Wij werken op een zeer gestructureerde manier. De links worden verspreid geplaatst, dit betekend dat we niet alle links tegelijk gaan plaatsen anders krijg jen te maken met Googlestuffing.